Koopzondag

6 maart 2021

DEZE OF GENE staat voor Leefstijl en Kado. Van tas tot kaartje, van armband tot vaas, van zeepje tot sjaal: onze steeds wisselende collectie is vooral breed en divers.

DEZE OF GENE staat voor Puur en Eigenzinnig. Naast onze reguliere merken vind je veel handgemaakte produkten van ruwe, natuurlijke materialen en kleine initiatieven die net even anders zijn. Vaak duurzaam of fairtrade, altijd bewust van de wereld waarop we leven.  

DEZE OF GENE staat voor Tijdloos en Betaalbaar. We kijken naar de trends, maar laten ons er niet teveel door leiden. Zo koop jij een produkt waar je ook volgend jaar nog van kunt genieten. Voor elke portemonnee, want dat vinden we belangrijk.  

Laat je door ons verrassen tijdens een heerlijk dagje in de gezelligste stad aan de IJssel. We kijken naar je uit!

#ZUSSS #OOZOO #KALLI #KARMA #ORELIALONDON #UNODE50 #MYFLAME #MIJNSTIJL #EARTHWARE #PARAFINA #TIMEBOO #MICMACBAGS #BANDEDAMSTERDAM #ECOZZ

Meipoortstraat 18
6981DK Doesburg
Bezoek de website