Koopzondag

6 maart 2021

Saskia ter Welle Couture | Broderie d’Art

Saskia ter Welle, opgeleid bij Ecole Lesage in Parijs, combineert haar liefde voor couture met de passie voor uniek handwerk. Ze borduurt met technieken uit de Parijse haute couture traditie (broderie d’art) en ontwikkelt borduurwerk voor modeontwerpers als Monique Collignon en Ilja Visser. 

In het atelier verzorgt ze workshops en cursussen voor amateurs en professionals en biedt er stageplaatsen. Het cursusaanbod bestaat uit haute couture borduurtechnieken, patroontekenen in combinatie met moulage, Japanse patroontechnieken, hoeden maken en meer. Daarnaast wordt er gewerkt aan een eigen collectie. Zo is het atelier continu op zoek naar vernieuwing en werkt Saskia ter Welle graag samen met ontwerpers en kunstenaars.

Opleidingen en cursussen

Gasthuisstraat 16Stuur een e-mail
6981 CS DoesburgTelefoon+31 68 680 3915
Bezoek de website