Koopzondag

27 februari 2021

De Hypotheek Advies Partner BV

We staan voor, onafhankelijk en servicegericht advies, waarbij de klant altijd één vast en persoonlijk aanspreekpunt heeft. We komen graag bij de klant thuis zodat het adviesgesprek in alle gemak en in een vertrouwde omgeving plaatsvindt. In Doesburg zijn wij tevens zelfstandig adviseur voor de Regiobank.

Onafhankelijk advies

De Hypotheek Advies Partner kan voor ca. 20 financiële instellingen bemiddelen. Wij hebben geen contractuele verplichtingen met partijen, zodat we in het belang van de klant de best mogelijke oplossing kunnen zoeken.

Deskundig

Wij hebben een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten. Onze medewerkers zijn Erkend Hypotheek Adviseur en er is een Gecertificeerd Financieel Planner in dienst. We streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Uitgebreide service

Naast een jaarlijks onderhoudsgesprek bieden wij gratis belastingaangifte service voor onze particuliere hypotheekklanten.

Kerkstraat 31Stuur een e-mail
6981CL DoesburgBel: 0313-483210
Bezoek de website